Σχετικά με εμάς

Η Mari Kali ιδρύθηκε το 1990 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει γίνει ένα από τα κορυφαία καταστήματα μωρών στην Κύπρο. Με δύο καταστήματα που βρίσκονται στη Λεμεσό και την Πάφο, ειδικευόμαστε σε βρεφικό εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας, όπως καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου και βρεφικά έπιπλα. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων από γνωστές μάρκες όπως STOKKE, CYBEX, Mima, Babybjorn, Leander και άλλα.

Η Mari Kali υπερηφανεύεται που είναι ένας από τους εξουσιοδοτημένους και προτεινόμενους εμπόρους λιανικής της CYBEX. Οι σύμβουλοί μας γνωρίζουν καλά τις οδηγίες για την ασφάλεια των παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου και είναι εξοπλισμένοι για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου για το παιδί σας. Στη Mari Kali, κατανοούμε ότι η ασφάλεια του παιδιού σας είναι υψίστης σημασίας και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Τα καταστήματά μας είναι γνωστά για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας και προσπαθούμε να παρέχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών. Το προσωπικό μας είναι ενημερωμένο και πρόθυμο να βοηθήσει.

Είτε είστε νέος γονέας είτε έμπειρος, το Mari Kali είναι το ιδανικό μέρος για όλες τις ανάγκες του βρεφικού σας εξοπλισμού στην Κύπρο. Ελάτε να μας επισκεφτείτε σήμερα για να γνωρίσετε την τεράστια συλλογή βρεφικού εξοπλισμού, συμβουλές ειδικών και εξαιρετικές υπηρεσίες.