Skip to content

Νέα

Χρειάζεστε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης; Ένας οδηγός για την απόλυτη λύση ύπνου

by Mari Kali 30 Oct 2023

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος βαθιών αλλαγών—μεταμορφώσεις σώματος, συναισθηματικά ψηλά και χαμηλά, και, δυστυχώς, μερικές άβολες νύχτες. Ο καλός ύπνος γίνεται άπιαστος, ειδικά αν δεν έχετε συνηθίσει να κοιμάστε στο πλάι. Ευτυχώς, ένα καλοσχεδιασμένο μαξιλάρι εγκυμοσύνης μπορεί να σας σώσει τον ύπνο.

Η σημασία του ύπνου στο πλάι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Διάφορες μελέτες προτείνουν ότι ο ύπνος στην αριστερή πλευρά είναι η πιο ευεργετική στάση για τις εγκύους. Αυτή η στάση ύπνου συνδέεται με χαμηλότερους κινδύνους όψιμης θνησιγένειας σε σύγκριση με το να ξαπλώνετε στην πλάτη ή στη δεξιά πλευρά. Ο ύπνος στην πλάτη μπορεί επίσης να θέσει σε κίνδυνο την παροχή αίματος στη μήτρα, επηρεάζοντας την υγεία του μωρού σας.

Ακόμα κι αν δεν είστε έγκυος, ο ύπνος στο πλάι έχει τα οφέλη του για την υγεία, όπως η ευκολότερη αναπνοή και μια πιθανή θεραπεία για την άπνοια ύπνου. Επιπλέον, είναι καλύτερο για την υγεία του πεπτικού σας συστήματος και μπορεί να ανακουφίσει προβλήματα όπως η καούρα και η παλινδρόμηση οξέος.

Ωστόσο, ο ύπνος στο πλάι μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να αυξήσει τον πόνο στους ώμους, τον αυχένα και τους γοφούς, ο οποίος μπορεί να ενταθεί από την αύξηση βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πώς τα μαξιλάρια εγκυμοσύνης της Mari Kali βοηθούν στον ύπνο στο πλάι

Τα μαξιλάρια εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Mari Kali έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για άνετο ύπνο στο πλάι. Αυτά τα μαξιλάρια είναι ένα μονοκόμματο σχέδιο που εφαρμόζουν άνετα στην πλάτη, το λαιμό, την κοιλιά, τα γόνατα και τους γοφούς σας, μειώνοντας τον πόνο που προκαλείται από την κακή στάση του ύπνου.

Σε αντίθεση με τη στοίβαξη πολλών κανονικών μαξιλαριών, τα μαξιλάρια εγκυμοσύνης μας έχουν σχεδιαστεί για να παραμένουν στη θέση τους όλη τη νύχτα, χάρη στο μοναδικό τους σχήμα που διαμορφώνεται στο σώμα σας, συμπεριλαμβανομένης της αναπτυσσόμενης κοιλιάς σας.

Τύποι μαξιλαριών εγκυμοσύνης στο Mari Kali

  • Μαξιλάρια με σφήνα : Είναι συμπαγή και μπορούν να τοποθετηθούν για να παρέχουν στοχευμένη υποστήριξη.

  • Total Body Pillows : Πρόκειται για μαξιλάρια σε σχήμα U ή C που τυλίγουν το σώμα σας, παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη.

  • Μαξιλάρια σώματος σε όλο το μήκος : Αυτές είναι ευέλικτες επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσαρμοσμένη υποστήριξη, αλλά δεν αντικαθιστούν συνήθως τα κανονικά μαξιλάρια κεφαλής σας.

Κάθε κατηγορία διαθέτει το δικό της σύνολο χαρακτηριστικών, όπως διάφορα υλικά γέμισης, επίπεδα σταθερότητας και καλύμματα που πλένονται και συντηρούνται εύκολα.

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης σας

Η επιλογή ενός μαξιλαριού εγκυμοσύνης είναι προσωπική επιλογή, αλλά υπάρχουν βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Στοχευμένη υποστήριξη : Επιλέξτε ένα μαξιλάρι που ανακουφίζει τον πόνο στις προβληματικές περιοχές σας.

  • Σχεδιασμός : Σκεφτείτε τις συνήθειες ύπνου σας και επιλέξτε ένα σχέδιο που να τις εξυπηρετεί.

  • Συντήρηση : Επιλέξτε μαξιλάρια με καλύμματα που πλένονται, ειδικά εάν ιδρώνετε πολύ κατά τη διάρκεια του ύπνου.

  • Συμβατότητα : Εάν έχετε ήδη ένα μαξιλάρι που αγαπάτε, βρείτε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί δίπλα του.

Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε και ακόμη και να δοκιμάσετε διαφορετικά μαξιλάρια για να ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Ο ποιοτικός ύπνος είναι ανεκτίμητος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να βρείτε το τέλειο μαξιλάρι εγκυμοσύνης σας.

Παρουσιάζοντας τις βραβευμένες επιλογές: B.LOVE 2in1 και B.Love XXL Large Wraparound Pillow από την Babymoov

Στη Mari Kali βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των καινοτόμων λύσεων για βρέφη και μητρότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε δύο πρωτοποριακά προϊόντα που έχουν φέρει επανάσταση στην αγορά μαξιλαριών εγκυμοσύνης.

B.LOVE 2in1 : Αυτό δεν είναι απλώς ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης. είναι ένα πολυλειτουργικό στολίδι που μεταμορφώνεται σε μαξιλάρι ταΐσματος. Τιμήθηκε με βραβείο στην περίφημη έκθεση Kind und Jugend 2023, αυτό το μαξιλάρι προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία. Έρχεται με δύο καλύμματα που σας επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα τη λειτουργία του, διασφαλίζοντας ότι παραμένει χρήσιμο και πέρα ​​από το στάδιο της εγκυμοσύνης.

B.Love XXL Large Wraparound Μαξιλάρι Εγκυμοσύνης και Θηλασμού : Αυτό το μαξιλάρι απογειώνει την έννοια της υποστήριξης. Ο μεγαλοπρεπής σχεδιασμός του με περιτύλιγμα παρέχει απόλυτη άνεση. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι το αποσπώμενο εξάρτημά του. Όταν ξετυλίγεται το φερμουάρ, μεταμορφώνεται σε ένα μικρότερο μαξιλάρι σε σχήμα U, ιδανικό για θηλασμό και γενικά το τάισμα.

Ενώ και οι δύο αυτές επιλογές έχουν ένα premium, αποτελούν εξαιρετική επένδυση για όποιον αναζητά χρησιμότητα πολλαπλών σταδίων και διαρκή ποιότητα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια εγκυμοσύνης της Mari Kali

Ανάλογα με το σχήμα και το στυλ του μαξιλαριού που θα επιλέξετε, είναι σημαντικό να το τοποθετήσετε εκεί που αισθάνεστε τη μεγαλύτερη ενόχληση. Για παράδειγμα, με ένα μαξιλάρι σε σχήμα U, το κεφάλι σας θα ακουμπούσε στην κάμψη, ενώ τα γόνατά σας θα προστατευτούν από το άλλο άκρο. Για σφηνοειδή μαξιλάρια, τοποθετήστε τα οπουδήποτε χρειάζεστε στοχευμένη υποστήριξη.

Θυμηθείτε, αυτά τα μαξιλάρια δεν είναι μόνο για εγκυμοσύνη. είναι αρκετά ευέλικτα για να σας βοηθήσουν μετά την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή ακόμα και απλώς να απολαύσετε έναν καλό βραδινό ύπνο.

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Προηγ. Post
Επόμενο Post

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Το email σας έχει καταχωρηθεί!

Shop the look

Επίλεξε Παραλλαγή

Έχεις απορίες;
this is just a warning
Σύνδεση
Καλάθι Αγορών
0 προιόντα