Skip to content

Νέα

Τύποι κρεβατιού για μωρά & τιμές TOG

by Angelos Elia 13 Nov 2022

Τα μωρά κοιμούνται πολύ, αλλά πρέπει επίσης να διατηρούνται ασφαλή, ζεστά και άνετα. Το παιδικό κρεβάτι μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα για την ανατροφή ενός παιδιού, επομένως είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τα καλύτερα υλικά για την άνεση του μωρού σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κλινοσκεπασμάτων, αλλά όταν πρόκειται για βρεφικά κλινοσκεπάσματα υπάρχουν δύο βασικές επιλογές: βιολογικά και μη βιολογικά. Τα βιολογικά κλινοσκεπάσματα για μωρά είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως βαμβάκι, μαλλί ή κάνναβη. Είναι καλύτερο για το περιβάλλον επειδή δεν χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα ή χημικά για την καλλιέργεια των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτών των προϊόντων.

Συνθετικά vs Οργανικά Υλικά

Είτε ψάχνετε για κάτι απαλό και άνετο είτε κάτι που καθαρίζεται εύκολα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές εκεί έξω. Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για την εύρεση των καλύτερων υλικών για βρεφικά κρεβάτια, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που είναι κατάλληλο για το μωρό σας! - Επιλέξτε φυσικά υφάσματα που αναπνέουν.

- Τα συνθετικά υλικά μπορεί να είναι ερεθιστικά για το δέρμα του μωρού.

- Οι φυσικές ίνες είναι συχνά πιο ακριβές, αλλά διαρκούν περισσότερο και μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. - Μείνετε μακριά από επιβραδυντικά φλόγας χημικά. Αυτά μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία του μωρού σας. - Αν ψάχνετε για κάτι απαλό, σκεφτείτε βαμβακερά ή λινά υφάσματα. - Αν ψάχνετε για αντοχή, τα συνθετικά είναι μια καλή επιλογή.

Η σημασία της αξίας TOG

Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι αρκετά προφανή όταν πρόκειται για την αγορά βρεφικών κρεβατιών: το μέγεθος μετράει! Τι γίνεται όμως με άλλα πράγματα; Πώς αποφασίζει κανείς μεταξύ βαμβακιού και πολυεστέρα; Τι γίνεται με το μαλλί έναντι των συνθετικών ινών; Αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να φαίνονται σαν κοινή λογική, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να απαντηθούν χωρίς πρώτα να καταλάβουμε πόσο βάρος θα κρατήσει κάθε τύπος υφάσματος. Η αξία TOG του κρεβατιού σας είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ποια υλικά είναι κατάλληλα για εσάς και το μωρό σας. Η βαθμολογία TOG σημαίνει Θερμικός Συνολικός βαθμός και είναι μια μέτρηση της ποσότητας θερμότητας που μπορεί να παγιδευτεί στο ύφασμα πριν αρχίσει να μεταφέρεται ξανά. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η μονωτική ισχύς του υλικού σας! Για παράδειγμα, μια κουβέρτα με βαθμολογία TOG 3 θα σας κρατήσει ζεστούς ενώ κάνετε κάμπινγκ τους πιο κρύους μήνες. Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου οι χειμώνες είναι πιο ήπιοι, ωστόσο, αυτή η ίδια κουβέρτα μπορεί να μην προσφέρει αρκετή ζεστασιά για εσάς και το μωρό σας τις πιο κρύες εποχές, όταν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε ως κουβέρτα για σπαργανά! Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι πόσο βάρος μπορεί να κρατήσει κάθε τύπος υφάσματος πριν αρχίσει να κρεμάει ή να σκίζεται. Για παράδειγμα, τα βαμβακερά υφάσματα τείνουν να είναι πολύ βαριά αλλά και πολύ μαλακά και άνετα τόσο για τα μωρά όσο και για τους γονείς.

Όσο υψηλότερη είναι η τιμή TOG, τόσο πιο ζεστό είναι ο υπνόσακος ή το κρεβάτι. Ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, συνιστώνται διαφορετικοί υπνόσακοι και διαφορετικοί τύποι ρούχων για μια άνετη και ασφαλή θερμοκρασία ύπνου. Οι υπνόσακοι και τα κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας είναι κατασκευασμένα με υλικά που είναι σχεδιασμένα να διατηρούν τη θερμότητα και να αντιστέκονται στην υγρασία. Αυτό θα βοηθήσει το μικρό σας να παραμείνει ζεστό, στεγνό και άνετο ενώ κατασκηνώνει έξω σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες!

Ακολουθήστε τον επόμενο πίνακα για μια γενική οδηγία σχετικά με το είδος των ρούχων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για τον άνετο ύπνο του μωρού. Αυτές είναι μόνο μια κατευθυντήρια γραμμή, επομένως θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τη θερμοκρασία των μικρών σας και αν είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο.

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Προηγ. Post
Επόμενο Post

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Το email σας έχει καταχωρηθεί!

Shop the look

Επίλεξε Παραλλαγή

Έχεις απορίες;
this is just a warning
Σύνδεση
Καλάθι Αγορών
0 προιόντα