Skip to content

Νέα

4 τρόποι με τους οποίους μια παιδική κούνια μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το φασαριόζικο νεογέννητό σας, με 4 μαμάδες

by Angelos Elia 08 Nov 2022
Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε 4 μαμάδες στην #mkfamily των επωνυμιών. Το 4moms είναι γνωστό περισσότερο για το βραβευμένο mamaRoo bouncer και πιο πρόσφατα το mamaRoo sleep® bassinet. Από το 2005, το 4moms κάνει τους γονείς και τα μωρά να κοιμούνται ήσυχα, οπότε σκεφτήκαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε και να σας δώσουμε τους καλύτερους τρόπους της 4mom που μια κούνια μπορεί να βοηθήσει το μικρό σας να ηρεμήσει.

Για τους νέους γονείς, υπάρχουν λίγα πράγματα που είναι τόσο οδυνηρά όσο ο ήχος του μωρού τους που κλαίει—και αν το μωρό σας κλαίει με λυγμούς τη στιγμή που το βάλετε κάτω, μπορεί μερικές φορές να σας κάνει να νιώσετε ότι θέλετε να κλάψετε.

Πριν ξεσπάσετε σε κλάματα, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θυμηθείτε ότι τα βρέφη έχουν μόνο έναν τρόπο να επικοινωνήσουν – μέσω του κλάματος. Εάν έχετε βεβαιωθεί ότι είναι του μωρού σας η κοιλιά τους είναι γεμάτη, η πάνα τους είναι στεγνή και δεν είναι πολύ ζεστά ή πολύ κρύα, ήρθε η ώρα να βρείτε μια νέα τεχνική για να σταματήσετε τα δάκρυα.

Αλλά πώς μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα στα χέρια σας και να παρέχετε στο μωρό σας την άνεση που χρειάζεται; Αν και τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το να λικνιστείτε στην αγκαλιά σας, μια κούνια μπορεί να πλησιάσει αρκετά τα περισσότερα μωρά. Μάθετε πώς να ηρεμείτε ένα ιδιότροπο μωρό με τη βοήθεια μιας παιδικής κούνιας (και κάντε λίγο διάλειμμα και στον εαυτό σας!).

Η μαγεία της κίνησης για να ηρεμήσει ένα φασαριόζικο μωρό

Γιατί τόσοι πολλοί νέοι γονείς βασίζονται στις παιδικές κούνιες για τις πρώτες εβδομάδες και μήνες της ζωής του μωρού τους; Στη μήτρα, το μωρό σας ήταν σε συνεχή κίνηση και κινούνταν κάθε φορά που το κάνατε—έτσι η απαλή, ρυθμική κίνηση μιας παιδικής κούνιας είναι μια ηρεμιστική και οικεία αίσθηση. Επιλέξτε μια κούνια μωρού που προσφέρει ποικιλία ταχυτήτων και κινήσεων, όπως η Βρεφικό κάθισμα MamaRoo ® 4. Σχεδιάστηκε με πέντε μοναδικές κινήσεις και πέντε μοναδικές ταχύτητες, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε ρυθμίσεις με 25 διαφορετικούς τρόπους για να βρείτε τη σωστή κίνηση που λατρεύει το νεογέννητό σας.

Κάντε λίγο θόρυβο ενώ το μωρό κουνιέται

Η μήτρα δεν είναι ένα ήσυχο μέρος. Ο χτύπος της καρδιάς σας, το βουητό του αίματός σας και ο ήχος της φωνής σας είναι οι θόρυβοι του παρασκηνίου που άκουσε το μωρό σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Γι' αυτό οι κοινοί θόρυβοι όπως το τρέξιμο της ηλεκτρικής σκούπας ή το πιστολάκι μαλλιών μπορεί να είναι μουσική στα αυτιά ενός αναστατωμένου βρέφους. Πολλές κούνιες είναι προ-προγραμματισμένες για να παίζουν χαλαρωτικούς ήχους ή μπορείτε να παίζετε το δικό σας λευκό θόρυβο ή απαλά νανουρίσματα ενώ το μωρό σας κουνιέται.

Διατηρήστε το ασφαλές και άνετο

Στα μωρά αρέσει να νιώθουν ασφάλεια και ασφάλεια, γι' αυτό κάντε την κούνια έναν άνετο και φιλόξενο χώρο. Ρυθμίστε το παιδικό κάθισμα κούνιας έτσι ώστε να ξαπλώνει σε μια ασφαλή, άνετη θέση. Για τα μικρότερα μωρά, μπορείτε να προσθέσετε ένα συμβατό ένθετο για νεογέννητο που κρατά και στηρίζει το κεφάλι και το λαιμό του μωρού σας για επιπλέον άνεση. Πριν ξεκινήσετε την κούνια, βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας είναι δεμένο σφιχτά με τους παρεχόμενους ιμάντες.

Τότε ήρθε η ώρα να φέρετε τη διασκέδαση! Πολλές κούνιες είναι εξοπλισμένες με κινητά που θα διασκεδάσει το μωρό σας. Επειδή η όραση των νεογνών εξακολουθεί να αναπτύσσεται, τα κινητά που έχουν υψηλή αντίθεση - σκέφτονται ασπρόμαυρα ή έντονα χρωματιστά μοτίβα - είναι το καλύτερο στοίχημα για να τονώσουν τον εγκέφαλο του μωρού και να ενθαρρύνουν την αισθητηριακή ανάπτυξη.

Κάντε το ευτυχισμένο τους μέρος

Οι κούνιες δεν είναι μόνο για μωρά που κλαίνε. Συνηθίστε το μωρό σας στην κούνια όταν είναι ικανοποιημένο (σκεφτείτε: αμέσως μετά το φαγητό), ώστε να συνδέσει την κούνια με καλά πράγματα—και μπορεί να γίνει το δεύτερο σετ χεριών που πρέπει να σφίγγετε στο καθημερινό ντους, πιάστε μια μπουκιά για φαγητό ή ίσως ακόμα και να μείνετε κρυφά λίγα λεπτά μόνοι σας για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.

Στο τέλος της ημέρας, να έχετε κατά νου ότι το κλάμα είναι απλώς κάτι που κάνουν τα μωρά. Το να έχετε μια κούνια —και να την χρησιμοποιείτε με τον σωστό τρόπο— μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να παρηγορήσετε το μωρό σας. Και παρόλο που μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι το κλάμα δεν θα σταματήσει ποτέ… θυμηθείτε ότι θα σταματήσει.

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Προηγ. Post
Επόμενο Post

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Το email σας έχει καταχωρηθεί!

Shop the look

Επίλεξε Παραλλαγή

Έχεις απορίες;
this is just a warning
Σύνδεση
Καλάθι Αγορών
0 προιόντα