Skip to content

Νέα

6 Οφέλη από τη χρήση μπλέντερ βρεφικής τροφής για τον απογαλακτισμό

by Angelos Elia 29 Oct 2022

Είτε είστε λάτρης του φαγητού είτε αρχάριος στην κουζίνα, η ιδέα all-in-one ενός ατμομάγειρα-μπλέντερ βρεφικών τροφών έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί το μαγείρεμα, ώστε να μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τον απογαλακτισμό με το μωρό σας...

Αν και μπορεί να σκέφτεστε την αρχική επένδυση, οι γονείς θα χαρούν να ξέρουν ότι ένας ατμομάγειρας-μπλέντερ παιδικών τροφών μπορεί να είναι όμορφος, λειτουργικός και στην πραγματικότητα πολύ πιο οικονομικός σε σχέση με το μακροπρόθεσμο κόστος των βρεφικών γευμάτων που αγοράζονται από το κατάστημα.
Δείτε τι άλλο μπορεί να σας εκπλήξει όταν χρησιμοποιείτε ένα μπλέντερ βρεφικής τροφής.

Επιλέξτε τη μέθοδο απογαλακτισμού με την οποία νιώθετε πιο άνετα

Είτε θέλετε να ακολουθήσετε τη διαδρομή απογαλακτισμού με μαλακές δακτυλικές τροφές από 6 μηνών είτε να ξεκινήσετε με απαλούς πουρέ που τρέφονται με το κουτάλι - Το Babymoov Nutribaby+ διαθέτει λειτουργίες για την προετοιμασία νόστιμων γευμάτων και φαγητά για να υποστηρίζει και τις δύο μεθόδους. Ακόμα καλύτερα - αν κάνετε συνδυασμό των δύο, Το Babymoov Nutribaby+ αχνίζει και αναμειγνύεται ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προετοιμάσετε διπλάσια ποσότητα σε χρόνο ρεκόρ.

Μάγειρας παρτίδας

Αν είστε πίσω στη δουλειά ή δεν έχετε χρόνο για να είστε στην κουζίνα καθημερινά, δεν είστε μόνοι! Η κορυφαία συμβουλή μας; Αφιερώστε 30 λεπτά 1-2 φορές την εβδομάδα για να προετοιμάσετε μια παρτίδα 2 ή 3 συνδυασμών γεύσεων για να τα αποθηκεύσετε στο ψυγείο ή την κατάψυξή σας.

Το ήξερες? Το Nutribaby+ είναι το μπλέντερ ατμού μεγαλύτερης χωρητικότητας! Με 3 καλάθια ατμού μπορείτε να ετοιμάσετε ένα διαφορετικό γεύμα ή φαγητό για το καθένα. Ανακατεύουμε, πολτοποιούμε, μοιράζουμε και αποθηκεύουμε μέσα σε 20 λεπτά. Το μαγείρεμα με αυτόν τον τρόπο για το μωρό θα κάνει επίσης το κατάστημα τροφίμων σας να προχωρήσει περισσότερο. Όταν χρειάζεστε ένα γρήγορο γεύμα για το μωρό, Το Nutribaby+ έχει λειτουργία απόψυξης και επαναθέρμανσης για να ζεσταίνει απαλά το φαγητό καλά.

Μεγιστοποιήστε τη Διατροφή τους

Το μαγείρεμα στον ατμό φαγητών και λαχανικών για σπιτικούς πουρέδες είναι η καλύτερη μέθοδος μαγειρέματος για τη διατήρηση της γεύσης και των θρεπτικών συστατικών.

Nutribaby+ Χαρακτηριστικά όπως ο χρονοδιακόπτης μαγειρέματος διασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα μαγειρεύονται στον ατμό για τον βέλτιστο χρόνο ώστε να διατηρηθεί η διατροφική τους αξία μετά το μαγείρεμα, ενώ το υπόλοιπο διατηρείται στον συλλέκτη χυμού μαγειρέματος μέσα στον ατμομάγειρα, ο οποίος μπορεί να προστεθεί ξανά στους πουρέδες, τις σούπες και τις σούπες σας και πολτοποιημένα τρόφιμα.

Τροφικές αλλεργίες

Το να ανακαλύψετε ότι το μωρό σας έχει τροφική αλλεργία μπορεί να είναι πηγή άγχους για κάθε γονέα όταν προσπαθεί να αποφύγει οποιοδήποτε από τα κοινά αλλεργιογόνα όπως η γλουτένη, το σιτάρι, τα γαλακτοκομικά, ακόμη και ορισμένα συντηρητικά σε ορισμένους πουρέδες και γεύματα που αγοράζονται από το κατάστημα. Αν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, η ομορφιά της προετοιμασίας του γεύματος με ένα μπλέντερ βρεφικής τροφής είναι ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο του τι μπαίνει στον παρασκευαστή φαγητού σας και το πιο σημαντικό, στην κοιλιά του μωρού σας.

Ώρες γευμάτων χωρίς χάος

Αν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το ίδιο για το μωρό σας μετά τα γεύματα, μπορούμε να εγγυηθούμε ελάχιστο ή καθόλου πλύσιμο! Η χρήση μιας συσκευής παρασκευής παιδικών τροφών all-in-one κάνει όλο το μαγείρεμα (για γεύματα αξίας έως και μιας εβδομάδας) σε έναν ατμομάγειρα και μια κανάτα μπλέντερ. Nutribaby+ είναι επίσης φιλικό στο πλυντήριο πιάτων (πλην του ηλεκτρικού τμήματος) για απόλυτη άνεση και τέλειο καθάρισμα κάθε φορά.

Όχι μόνο για τον απογαλακτισμό

Μόλις ολοκληρώσετε τον απογαλακτισμό με ένα μπλέντερ για βρεφικές τροφές, ίσως να το είχατε χρησιμοποιήσει για να ετοιμάσετε τα δικά σας γεύματα και να συνειδητοποιήσετε πόσο χρήσιμο ήταν για να μεταφέρετε περισσότερα από τα καλά πράγματα στην οικογένεια καθώς και κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Από τη διατροφή της εγκυμοσύνης μέχρι τα γεύματα του απογαλακτισμού του μωρού και της οικογένειας, το Nutribaby+ σχεδιάστηκε με την ικανότητα να τρέφει πέρα ​​από τον απογαλακτισμό και να κάνει την υγιεινή διατροφή ευκολότερη συνήθεια για όλους. Οι γονικοί δοκιμαστές του 2021 είπαν ότι «πραγματικά βοήθησε τις οικογένειές τους να τρώνε περισσότερα λαχανικά».

Αποστειρωτής ατμού


Ορισμένα μπλέντερ για βρεφικές τροφές μπορεί να διπλασιαστούν με πρόσθετες χρήσιμες λειτουργίες - Nutribaby+ δεν απογοητεύει όταν πρόκειται για πρόσθετες λειτουργίες σχέσης ποιότητας/τιμής. Αφαιρέστε τις πλάκες του καλαθιού ατμού για να δημιουργήσετε μια μεγάλη κωνική περιοχή αποστείρωσης με ένα προ-προγραμματισμένο κουμπί αποστείρωσης για αποστείρωση έως και 4 μπιμπερό ή αξεσουάρ, ανδρείκελα, παιχνίδια θήλαστρου - όπως θα κάνατε με έναν κανονικό αποστειρωτή.

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Προηγ. Post
Επόμενο Post

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Το email σας έχει καταχωρηθεί!

Shop the look

Επίλεξε Παραλλαγή

Έχεις απορίες;
this is just a warning
Σύνδεση
Καλάθι Αγορών
0 προιόντα